Visualisering og afspænding

Visualisering er en blid og samtidig effektiv måde både at opnå afspændthed og skabe ændringer på. Jeg anvender visualiseringsteknikker i forbindelse med forskellige typer af problemstillinger og udfordringer.

Nogle af teknikkerne anvendes i samtaleterapi med henblik på at opnå en højere grad af klarhed over en specifik problemstilling. Andre visualiseringsteknikker anvendes med henblik på afspænding og har ofte en positiv effekt på angst- og stresstilstande. Når visualisering anvendes med afspænding for øje, oplever de fleste sig dybt afslappede og koncentrerede på samme tid. Ofte foregår det sådan, at du sidder i en behagelig stol. Jeg sidder i en passende afstand og taler roligt til dig – og måske er der rolig og afslappende musik i baggrunden. Som en del af processen beder jeg dig om, at bemærke og visualisere forskellige ting undervejs. Jeg guider processen, mens du har fokus på dine indre billeder og fornemmelser.

Jeg arbejder udelukkende med visualiseringer i kombination med samtale og anvender kun visualiseringsteknikker, hvis du er tryg ved det, og hvis jeg vurderer, at det kan være udbytterigt og relevant for dig. Jeg er uddannet indenfor hypnoterapi (master) og har mange års erfaring i arbejdet med visualisering og afspænding.