Hypnoterapi

De fleste oplever, at hypnoterapi skaber en behagelig og afspændt tilstand. Det er en blid og samtidig effektiv måde at opnå indsigt og skabe ændringer på. Gennem hypnoterapi får man adgang til at arbejde på et dybere bevidsthedsplan. Man oplever sig dybt afslappet og koncentreret på samme tid. Det kan sammenlignes med at dagdrømme eller at befinde sig lige mellem søvn og vågen tilstand. Hypnoterapi har ofte en positiv effekt på angst- og stresstilstande.


Hvordan foregår det?

Når jeg anvender hypnoterapi, foregår det sådan, at du sidder i en behagelig stol eventuelt med et tæppe på. Jeg sidder i en passende afstand og taler roligt til dig – og måske er der rolig og afslappende musik i baggrunden. Som en del af processen beder jeg dig om, at bemærke og forestille dig forskellige ting. Jeg guider processen, mens du har fokus på dine indre billeder og fornemmelser.

Jeg arbejder udelukkende med hypnoterapi i kombination med samtale og anvender kun hypnoterapi, hvis du er tryg ved det, og hvis jeg vurderer, at det kan være udbytterigt og relevant for dig. Jeg arbejder med ericksoniansk hypnose, hvilket er en form for hypnose, som er indirekte og tilladende. Hypnoterapi er som al anden terapi et samarbejde mellem dig og mig. Første skridt til at vurdere om hypnoterapi er noget for dig, kan være en kort hypnosession eller visualisering, der giver dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde på denne måde. Jeg er uddannet hypnoterapeut (master).