Vitaliserende samtaler

Den vitaliseringspsykologiske tilgang har fokus på at understøtte og vitalisere vores grundlæggende psykologiske behov, som har indflydelse på vores foretagsomhed, engagement, trivsel og helbred.

I de vitaliserende samtaler arbejder jeg med Vitaliseringskompasset® Det er et samtaleredskab, der tager afsæt i Vitaliseringsmodellen og som giver indsigt i, hvordan du har det med: at være dig selv, mestre dine opgaver, høre til og finde mening i din tilværelse.

I samtalerne tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, og hvordan du oplever dit liv for tiden samt hvilke ønsker, du eventuelt har om at ændre på tingene.

Vitaliserende samtaler har både et forståelses- og et handlingsorienteret fokus.

I de vitaliserende samtaler anvender jeg også andre redskaber fra vitaliseringspsykologien, hvis jeg vurderer, at det er relevant.

Jeg arbejder med vitaliserende samtaler som 1:1 samtaler, i supervision og i forbindelse med forskelligartede formidlingsopgaver. Jeg har i samarbejde med Professor Jan Tønnesvang på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet udgivet følgende guider til vitaliserende samtaler: